0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Informatie de Presa

          Sambata, 27 iulie 2013, incepand cu ora 09.00, la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran" va avea loc festivitatea dedicata absolvirii promotiei "Aurel Vlaicu 100" de ofiteri ingineri militari si civili, precum si de maistri militari de marina.
            La ceremonie vor lua parte 189 de absolventi ai Facultatii de Marina Civila, iar celor 40 de absolventi ai Facultatii de Marina Militara si 40 ai Scolii Militare de Maistri Militari a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu" li se va acorda primul grad de ofiter, respectiv maistru militar.
            Au fost invitati sa participe la acest important eveniment pentru comunitatea academica si absolventii celor doua institutii, reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale, autoritatilor centrale si locale, reprezentanti ai institutiilor care isi desfasoara activitatea in domeniul transportului naval si al activitatilor portuare, reprezentanti ai asociatiilor cadrelor militare in rezerva si in retragere, rude si prieteni ai absolventilor.
           

Jurnalistii interesati sa participe la eveniment sunt asteptati la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran", incepand cu ora 08.30.
***

            Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta este o institutie de invatamant superior de marina emblematica din Dobrogea, care de-a lungul a 140 de ani de existenta si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii de ofiteri de marina, specialisti si oameni de valoare in acelasi timp.
            Academia Navala este o institutie publica de invatamant superior politehnic, subordonata Ministerului Apararii Nationale (M.Ap.N.), acreditata institutional de ARACIS cu calificativul "grad de incredere ridicat".
          Scoala Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale “Amiral Ion Murgescu" este o institutie militara de invatamant de nivel postliceal care are misiunea de a pregati personalul necesar Fortelor Navale precum si altor beneficiari in vederea intrebuintarii, intretinerii, administrarii si repararii armamentului, tehnicii si a altor materiale din inzestrare, asigurand, totodata, competentele de leadership necesare pentru gradele superioare de maistru militar.

Persoana de contact: Locotenent Diana Cucosel
Mobil: 0765.025.964

E-mail: relatiipubliceanmb.ro

Ultima actualizare: 23 Iulie 2013