0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Activitati dedicate sarbatoririi Zilei Dobrogei si Zilei Academiei Navale "Mircea cel Batran"


            In spiritul serbarii Zilei Dobrogei, Academia Navala "Mircea cel Batran" s-a alaturat manifestarilor dedicate acestei ocazii prin implicarea studentilor sai intr-o serie de activitati culturale. Astfel, sambata, 14 noiembrie, in cadrul Zilei Portilor Deschise la muzeele din Constanta, studentii de anul I ai institutiei au vizitat Muzeul Marinei Romane si Muzeul de Istorie si Arheologie. Incursiunea lor in istorie a fost ulterior animata de un tur de vizita la Nava Scoala "Mircea", simbol al Dobrogei si ambasador al Romaniei dincolo de granitele tarii.
            Activitatile culturale au continuat si luni, 16 noiembrie, la sediul academiei, unde au avut loc o expozitie de carte dobrogeana, "Dobrogea in surse literare si istorice", la Biblioteca Universitara "Comandor Eugeniu Botez" si simpozionul istoricintitulat "Dobrogea – leagan al dezvoltarii maritime romanesti" sustinut de doamna muzeograf Mariana Pavaloiu.
            Marti, 17 noiembrie, au avut loc Conferinta "Taylor series approach to fractional calculus: An overview", cu participarea internationala a reprezentantului Universitatii Mississippi din Statele Unite ale Americii, profesorul Mohsen Razzaghi si sesiunea de instruire cu tema "Acces electronic la literatura de specialitate pentru sustinerea si promovarea sistemului de cercetare si educatiei din Romania" sustinuta de catre reprezentantii SC E-nformation SRL.



Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2015